2023-01-17
食完太子果間發覺土瓜灣都有分店,lunchtime 過黎仲方便,黎到人唔算好多,要支持下先💛🔎 Lunch set配漬物、餃子、蒸碗蒸、沙律、水果、味噌湯及御飯🔎 網燒月見牛排丼 $148佢會成個擺盤好靚咁樣上,好打卡able,飯唔會話好多都係男仔成個set咁樣食都一定夠飽,蛋同埋個牛幾時黎都講都係一個好好嘅配搭,個牛食落去好嫩口,依個價錢黎講盤係可以,唯一挑剔嘅係個牛幾舊太肥,會太 heavy 🫢🔎 生羌黑毛豚肉配溫泉蛋 $128食落去黑淑味有啲出,但係拌勻啲蛋咁樣同埋啲豚肉、同埋個啲牛肝菌都 match,好好送飯😉 除左個飯茶碗蒸都好足料,有啲魚蛋有啲菇咁,食完都大滿足😋,不過略嫌可能預 lunch time可能預先整左擺左陣唔係好熱,暖暖地咁🥲 另外依排轉左水果變左做哈密瓜同埋橙,食完丼飯再食番啲水果即刻感覺健康左🤓順帶一提,佢之前like fb page送甜品嘅 promotion冇做了🥹🥹 如果有番就好🙂-📍 禮 (天光道) (土瓜灣) 💛土瓜灣天光道42-44號天光大廈地舖
🔎 Lunch set
配漬物、餃子、蒸碗蒸、沙律、水果、味噌湯及御飯
🔎 網燒月見牛排丼 $148
🔎 生羌黑毛豚肉配溫泉蛋 $128