2023-10-31
The one呢度飲飲食食真係好方便,買嘢食嘢都應有盡有!呢間餐廳位於商場4樓,內裏燈光光猛,我哋坐卡位,地方寬敞舒適。最近做緊秋之限定~ +$10就可以order野菌藥膳湯,加入咗養生嘅松茸,入口味道濃厚,散發陣陣菇香,湯底好濃郁。我哋選擇lv4,有S R F美國極黑牛和海鮮,外面嘅蔬菜區選擇高達三十幾款,有特別嘅丸類,例如海膽丸芝士丸等,甜品都有二十幾款,仲有果乾、軟雪糕、飲品。特別主攻挪威三文魚和海蝦,三文魚賣相令人驚艷,淡淡粉橙色,肉質鮮嫩,魚肉juicy有彈性,有豐富油脂。S R F美國極黑牛肩肉,油脂均勻分布,肉質濃郁,有油花,而且無咩筋,唔錯!烚完橙紅色嘅海蝦,肥碩飽滿,肉質緊實有彈性,我哋encore咗好多次😄門口仲擺咗好靚嘅糖果,我哋走嘅時候攞咗幾支帶返去俾寶寶添,好開心!