2023-01-20 1150 瀏覽
突然米線癮起,經過呢間舖又咁多人食喎😛咁就入左去食吓啦😚係咪好隨心呢🤣🤣點知都幾唔錯啵😍🧊 小鍋米線 +麻辣腩肉+魚肉春卷 (+$3轉薯粉)$29 +$10 +$14 +$3 8.5/10呢間舖頭好細心㗎!💓佢地係採用電子自助落單嘅,而落單嗰陣有好多唔同選項🤩有得走乜配菜啦同埋有得揀啲麵要冧定硬啲!👻仲有仲有!可以揀埋走油嘅😙但係我嗰碗叫完走油都仲係有啲油🤣🤣一嚟就梗係又試左個湯先㗎啦🤤味道幾夠味,又唔會太咸或者太淡🫶🏻唔太重味精,飲左咁多湯都唔會話好勁渴😆而小編揀嘅只係小辣,但都覺得幾辣🙊鍾意食辣嘅朋友仔一定會好鍾意🥵❄️麻辣腩肉好好食!好入味,好冧,唔係煮到好乾身嗰種😍可惜分量有啲小😅幾推介嘅!❄️魚肉春卷 總共有兩大條,味道正正常常,比較普通🫡🧊麻辣皮蛋 $20 9/10一嚟到就比佢份量嚇親😂邊諗到咁嘅價錢會咁足料🙈🥹🥹呢到都應該有成兩三隻皮蛋🤣唔單止抵食!味道仲好好食😍😍好食過好多大型店舖😙我好鍾意佢皮蛋上面嗰啲渣🤭炒得勁香,味道辣辣地,又唔會過辣啵!🥰呢個簡直係性價比之選🤩鍾意食皮蛋嘅你!一定唔好錯過啦🤪🧊鴛鴦烤雞翼 $38 8/10當我哋仲糾結緊揀咩味道嘅雞翼嘅時候,竟然比我哋

❄️麻辣腩肉

❄️魚肉春卷
總共有兩大條,味道正正常常,比較普通🫡

🧊麻辣皮蛋 $20 9/10

🧊鴛鴦烤雞翼 $38 8/10
當我哋仲糾結緊揀咩味道嘅雞翼嘅時候,竟然比我哋發現有呢個選擇🫣咩都想試嘅我哋梗係要呢個啦🤣啲雞翼係即叫即烤嘅!上到枱熱辣辣😍仲要唔太油🤩🤩調味啱啱好,唔太咸,又小小辣咁,令人好想食完一隻又一隻 🤭

呢度嘅店員勁nice 勁客氣,問多幾句都唔會嫌我煩,仲好客氣咁答😍

人均消費💵: $40-60
性格比: 8/10