更多
2021-07-16
282 瀏覽
第一次幫襯Five Guys,落到地庫,第一個感覺咁大咁空曠既。可能因為疫情,除了梗枱外,基本上都是4人座,擺得幾疏。12點15分左右已到,人不算太多,仍有空空枱。黎之前已做定功課,見其他食評話normal burger size及medium size fries都幾大份,為免眼濶肚窄,2個人只是叫了2個litte cheese burger + 1個little fries + 2杯soft drinks,盛惠$240。Burger以錫紙包住,打開後個飽幾軟,大大啖食落去,件漢堡算鬆軟,但我覺得啲醬太搶,食唔到個芝士味,唔算好驚豔。Fries的擺盤幾搞笑,滿瀉於紙杯仔外,但仍在紙袋內,咁點解要用個紙杯呢?? Fries據稱是用花生油炸,鍾意佢連皮,食落好食過老麥好多好多。
$65
18 瀏覽