2008-06-20 6 瀏覽
星期四夜晚去食 dinner buffet,由於三個月前黎食過覺得都 ok,所以今次特登黎翻兜!食物上沒有多大的驚喜,主打依然係蟹腳,不過今次黎到竟然冇生蠔供應!!何來主打食物??龍蝦都係咁多人排隊,其他食物都不過不失,唯獨三文魚刺身有點乾,不太新鮮,刺身款色亦不多!甜品方面算是最值得加分的一環,有我的最愛 "麵包布甸","梳乎里" 新鮮出爐夠熱,好味。不過要投訴既會係收碟既侍應生不足,經常要疊疊再疊,再舉晒手先有黎收走,另外飲品 refill 完全係 "你唔叫佢唔會主動幫你" 果隻,實在太差 ~~dinner buffet 食到 10:00,但 9:00 已經話要埋數叫你埋單,唔駛咁趕卦?>.<總括黎講 $320 既價錢算係不過不失,我會覺得尚有改善空間 ~~ 下次會去試第二間!

• 龍蝦,蟹腳,梳乎里,麵飽布甸