2019-03-27
難得有人嚟荔枝角揾我食飯,上網見呢間評論唔錯,就預先訂位。餐廳位於工業大廈內,呢座大廈有好多餐廳,下次可以試其他。未到1點到達餐廳,都已經坐滿一半以上,好彩有先訂位。餐廳大概可以坐10-20桌,大致分2邊,職員安排我地坐有窗area的角落,雖然好近隔離台,但有個鐵架同窗簾布隔一隔,感覺都叫有d私隱(其實有時都聽到隔離台對話)另一邊係窗,好光猛!因為裝修主要係白色,加日光,俾人感覺乾淨企理!坐定定就睇下食咩..E? 原來係自助頭盤同沙律吧?甘正? 仲有甜品?落完order, 即出去睇下自助頭盤同沙律有咩食先其實以小店泥講,選擇唔算少,有幾款沙律菜同已mix好的沙律,頭盤少d,甜品望落唔錯!仲有楊枝金露!不過位置較窄,要小心d。餐湯都係自助,比較水,唔似西餐濃湯,茄子既小頭盤好食!主菜都好快,份量OK啦,正常size香煎龍利魚柳: 魚唔算煎得乾,還可以,加埋醬好食炭燒澳州西冷扒:好多醬,友人話肉質ok,唔會煎到好熟,不過冇咩肉味之後試甜品,出到去,冇咩野淨,只好食生果,奶凍,楊枝金露只有一個字:甜楊枝金露勁”傑”,好醬feel套餐包洛神花茶,我中意!總結:呢個價錢有甘多野食都幾抵,我個日都
落完order, 即出去睇下自助頭盤同沙律有咩食先
不過位置較窄,要小心d。
餐湯都係自助,比較水,唔似西餐濃湯,茄子既小頭盤好食!
主菜都好快,份量OK啦,正常size
香煎龍利魚柳: 魚唔算煎得乾,還可以,加埋醬好食
之後試甜品,出到去,冇咩野淨,只好食生果,奶凍,楊枝金露
只有一個字:甜
楊枝金露勁”傑”,好醬feel
套餐包洛神花茶,我中意!
總結:呢個價錢有甘多野食都幾抵,我個日都見到有媽媽帶住班小朋友去食,所以好快被小朋友搶晒自助區食物。 不過我走個陣有見到職員refill。