2018-12-07 126 瀏覽
之前知道茶木有小丸子主題,已經好想黎喇!今晚終於有時間黎!放工後8點半先黎食~唔洗等位就入得,第1次黎cwb茶木,座位幾舒服!期待已久的小丸子餐單🤩成間店都係小丸子~~童年回憶返晒黎去果日唔算凍,為左影隻杯,就嗌左「野口竹炭仙草奶茶」同埋「小丸子櫻桃西瓜柳丁汁」,比較喜歡前者,飲落唔會太甜,有d仙草同埋會飲到d芝麻碎(sok sok聲😆),多重口感!後者係沙冰類,唔適合秋冬飲呀~~😂我至愛的黑松露!!「黑松露培根蛤蜊燉飯鍋」,一開頭食落黑松露味唔算好濃好出(都係好事,友人唔係好鍾意食黑松露,我逼佢食),後尾凍左反而陣味出d,友人就要我食晒佢😂😂😂蛤蜊粒粒啖啖肉「小玉南瓜海鮮魔法」,都幾多龍蝦肉🤤南瓜好甜中意佢咩都有d,岩晒我呢d咩都想試d既人😂兩件炸魚都唔錯,魚肉嫩滑!「小丸子熱香餅」,原來藍色果d係扮海洋😂😂但食唔出係咩味~熱香餅咸咸地的,沾d cream同「海洋」來食,中和返!成間餐廳感覺真係好繽紛~~~食完冇咩人,影到多d環境😍食滿$300仲有小丸子file送鍾意小丸子既話,推介你來,好多打卡位
之前知道茶木有小丸子主題,已經好想黎喇!今晚終於有時間黎!

期待已久的小丸子餐單🤩成間店都係小丸子~~童年回憶返晒黎

後者係沙冰類,唔適合秋冬飲呀~~😂

「小玉南瓜海鮮魔法」,都幾多龍蝦肉🤤南瓜好甜
成間餐廳感覺真係好繽紛~~~
食完冇咩人,影到多d環境😍食滿$300仲有小丸子file送

鍾意小丸子既話,推介你來,好多打卡位
2018-12-05
  • 黑松露培根蛤蜊燉飯鍋