2019-07-16 28 瀏覽
這間樓上cafe係旺角,openrice可以book枱,原來好耐之前來過這棟大廈。也是好多cafe的。叫了幾個套餐同小食一齊食。黑松露意大利飯,好香呀。有d芝士係面,意大利飯軟硬適中,味道也是好好,好有黑松露味道,但又不會好漏。焗肉醬意粉,好多芝士舖面,味道好好夠濃。好香又好食,我鍾意。日式炒雜菜,普通白汁吞拿魚意粉,也是充滿芝士的味道。吞拿魚也好味。特飲是搭羅牌的名字,幾特別的。不過味道就冇咩驚喜。炸洋蔥圈,出面炸到香脆,入面洋蔥好甜又juicy焗豬扒飯,賣粗也好吸引,又夠香,豬扒又淋、又重蕃茄味道,下面是炒飯底,正呀。黑松露薯條,好大份呀。有黑松露醬同茄汁。夠香口又夠熱。黑松露醬好香好夾好味雞翼有d蒜係面,煎到金黄香脆,好正呀士多啤梨奶昔,小朋友最開心,話好好味,上面有d忌廉同士多啤梨jam,下面係粉紅色的奶昔。顏色已經好吸引了。份量也大杯。還要有好多集體遊戲可以玩。好開心呀。

日式炒雜菜,普通

白汁吞拿魚意粉,也是充滿芝士的味道。吞拿魚也好味。

特飲是搭羅牌的名字,幾特別的。不過味道就冇咩驚喜。

炸洋蔥圈,出面炸到香脆,入面洋蔥好甜又juicy

雞翼有d蒜係面,煎到金黄香脆,好正呀

還要有好多集體遊戲可以玩。好開心呀。
2019-06-14
慶祝紀念