2022-12-21
~🍽: I.teeea 仙葉 (旺角)========================⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️【I.teeea 符碌茶🍋🍉🍇🍵】($35)🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑🐼: 🌕🌕🌕🌕🌑佢入邊嘅生果有西瓜🍉/菠蘿🍍/提子🍇/百香果💛/橙🍊/檸檬🍋整體嚟講幾豐富🤩🤩配埋茉莉茶茶底感覺好清新✨✨再加上茶底完全冇澀味🍵而且隱隱約約會飲到少少菠蘿味🍍🍍唔錯唔錯~另外最畫龍點睛嘅係嚿西瓜🍉吸滿咗符碌茶嘅味,食落去酸酸甜甜咁,真心超好食❣️❣️—————————【香芋鮮奶🍠🥛】($33)🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑🐼: 🌕🌕🌕🌗🌑攞上手就已經俾佢淡紫色嘅賣相吸引咗💜💜一飲落去嘅第一啖雖然唔太習慣😂😂( 即係好似好x克或者麥x咁,要用啲時間適應吓⏰)第二啖芋頭味就即刻出咗嚟🍠🍠而且都幾算香,但可惜嘅係唔算濃,不過都會有啲芋頭嘅餘韻,有種齒頰留香嘅感覺👄另外佢係屬於好薄嗰隻奶🥛,雖然冇咗種特濃嘅感覺,但可能因為咁成杯野嘅感覺幾滑💖=========================😋味道:7/10🍽賣相:8.5/10🏞環境:8/10🤵🏻♂️服務:7/10🌟性價比:8/10💖回頭指數:7/10加1️⃣服務費:❌—————————👩🏻
🍽: I.teeea 仙葉 (旺角)
========================
⬇️⬇️⬇️食評⬇️⬇️⬇️
【I.teeea 符碌茶🍋🍉🍇🍵】($35)
🐹: 🌕🌕🌕🌕🌑
🐼: 🌕🌕🌕🌕🌑
—————————
【香芋鮮奶🍠🥛】($33)
🐹: 🌕🌕🌕🌑🌑
🌟性價比:8/10
💖回頭指數:7/10
加1️⃣服務費:❌
—————————
👩🏻🍳餐廳 : I.teeea 仙葉 (旺角)
📍地址 : 旺角奶路臣街11號遠東銀行旺角大廈地下A-1號舖