2019-01-11
一向都對到會食物冇咩好感,因為好多時都又貴又唔好食,或者平但比唔足份量,再或者就係超級難食,但呢次「老友記到會餐盒專門店」改變左我嘅睇法!應該以後到會都會揀佢👍🏻呢次去左呢個house-warming party,一共叫左總值二萬幾野食,接近一百個parti。好彩黎到見到食物份量超級足之餘,野食係非常ok!!當中隻金豬全體成42斤重,仲有位師傅負責斬豬,超級架勢!!金豬熱辣辣,又惹味又好食。啲皮係脆,肉係嫩架!🤤🤤🤤另外,我都好中意佢地啲dessert。雖然每件都係mini size,但個lemon lamington同mousse cake都做得好精緻,唔係一舊舊冇味嘅行貨,而係又creamy又好食嘅蛋糕仔😍😍啲蛋撻仔都脆底,幾好食!最後,想再讚佢地送貨真係好準時,訂野食全程service都好好,跟得好貼,下次到會都會揀佢!