餐廳: 大家樂 (駱克道)
資訊:

2018-03-20 223 瀏覽
又係一個平凡返工既早上,日日食三文治食到悶悶地,今日忽然好想食炒蛋煎腸仔,就入左大家樂買早餐外賣。早餐以粉麵或各式雞扒、魚柳、牛扒等為主,講真朝早唔想食咁飽,所以我睇中左輕量既牛乳炒滑蛋餐。揀左E1炒雙蛋、煎腸仔、多士同熱華田,共$27.5。拎到返公司已經唔太熱喇,開頭覺得用黎裝炒蛋同腸仔既腸盒大得有d誇張,原來兩款食材都各自配左唔同醬汁,又幾有誠意喎。 腸仔只係白烚而唔係想像中既香煎,炒蛋以主打黎講竟然幾鞋下,有d失望。最離奇既係盒牛油係冇熱食既情況下成盒都融哂,食個時都有少少擔心有冇變壞。

揀左E1炒雙蛋、煎腸仔、多士同熱華田,共$27.5。

外賣自取
早餐