2023-10-29
奧海城之前都無咁多新餐廳,今次一黎到唔單止增添左好多餐廳之外,連店舖都增加左唔少👜本身冇諗住買嘢,結果都行到好攰👯♀️行到攰,梗係搵間好嘅餐廳慰勞自己💆🏻♀️於是就嚟到呢一間西餐廳食啲未食過嘅嘢🍽️ 。🐒Weekend Lunch Set💰$168✨前菜👉🏻蜜糖刁草三文魚他他配牛油果醬+$18✨主菜👉🏻原隻龍蝦披薩9”+$88✨甜品👉🏻雲尼拿泡芙✨飲品👉🏻焦糖牛奶咖啡(Hot)+$22首先嗌咗一個假日午市套餐🤩佢其實都有好多唔同嘅選擇而我今次睇中嘅就係佢嘅龍蝦pizza🦞因為完全想像唔到一隻原隻龍蝦點樣可以放喺Pizza入面🍕原來佢嘅蝦頭同蝦殼入面都內有乾坤🧀二蝦肉就拆咗出嚟均勻咁放喺Pizza面😍跟餐仲會有埋前菜🥗甜品同飲品,所以會抵食過散嗌👍🏼。🐒Weekend Tea Set💰$48👉🏻黃金雞翼(3隻)👉🏻Ice Lemon Tea除咗午市套餐之外,都仲有下午茶餐☕️估唔到假日都可以用咁優惠嘅價錢食到下午茶🍗啱晒啲唔想食咁飽,但又想搵個地方坐吓嘅朋友👫。🐒意大利香腸肉醬手工小丸子💰$148最後餐廳仲有各款手工意粉🍝當中最吸引到我嘅就係呢款手工小丸子🍡如果大家係煙韌控千祈唔好錯過
🐒Weekend Lunch Set💰$168
✨甜品
👉🏻雲尼拿泡芙
✨飲品
👉🏻焦糖牛奶咖啡(Hot)+$22
跟餐仲會有埋前菜🥗甜品同飲品,所以會抵食過散嗌👍🏼
🐒Weekend Tea Set💰$48
👉🏻黃金雞翼(3隻)
👉🏻Ice Lemon Tea
🐒意大利香腸肉醬手工小丸子💰$148