2024-06-28
以前嚟過呢度食晚餐,感覺食物質素都唔錯!今次第一次嚟一碗肉燥食早餐,見到佢每個星期每日都會有唔同餐做特價,於是見到今日嗰餐係豬扒煎雙蛋米粉配熱飲$33就入去食☺️——————因為第一次試呢度啲早餐都有啲期待,而且價錢覺得合理唔係太貴😊豬扒覺得味道唔錯,同埋唔會好硬👍🏻至於米粉呢真係好普通,而且湯底冇味一啲都唔吸引🥹煎雙蛋我叫咗熟蛋,所以都係正正常常,但係煎蛋係應該冇落鹽😅至於飲品,我叫咗熱台式奶茶,好明顯呢杯唔係正宗嘅台式奶茶🙈🙈 飲落去覺得完全冇味好似飲緊奶水咁🤔 ————店舖環境我覺得一般,枱面有啲奇怪坐落去嘅時候覺得唔係太想逗留好耐!而且好似冷氣唔係好夠覺得一路食感覺好熱🥲同埋佢特價嘅餐只是唔清晰,原來落咗單之後埋單佢就會自動平返俾我,因為佢本身落單嘅時候都係原價🤭Anyway ,早餐唔係好貴,但係如果有得揀嘅話嘢食味道相當之唔吸引🤧應該唔會再嚟食早餐
——————
豬扒覺得味道唔錯,同埋唔會好硬👍🏻
至於米粉呢真係好普通,而且湯底冇味一啲都唔吸引🥹
煎雙蛋我叫咗熟蛋,所以都係正正常常,但係煎蛋係應該冇落鹽😅
————
而且好似冷氣唔係好夠覺得一路食感覺好熱🥲