2024-07-17 2000 瀏覽
本人住在元朗,工作亦在附近,經常睇到社交平台好多好評 所以特登同老公過嚟試叫咗一打半$9生蠔,預咗你每隻都細㗎啦(社交平台嘅圖片真係只供參考)但冇諗過食落 每一隻都係飲緊海水(咸到爆) 人哋$10嗰啲生蠔都唔會做到你咁嘅質素囉 食落有層次 最重要唔會太鹹似飲海水店員服務是不錯的 老公先到 佢話一坐低就俾人Hard Sell千幾蚊嗰啲套餐 但因為dinner set 冇乜我哋想試嘅菜 所以我哋都係散嗌鵝肝多士係全晚最好食的叫咗個肉眼扒三成熟(沒有拍照)但一切開根本係五成熟以上🙈 肉質都可以嘅 個洋蔥汁唔錯叫咗個海鮮燴飯 啲飯個芯係生同硬 仲要黐牙 或者我見識少 但我哋係赤柱美利樓個間西餐或者其他食呢啲燴飯 都未食個咁嘅質感我哋仲滿心歡喜 多咗一個食飯嘅好地方,唔使每次都特登出到荃灣就可以食到平價高質生蠔,但真係試完真係冇下次

鵝肝多士係全晚最好食的

生蠔