第一次遇到咁鬼蠻橫跋扈嘅店家。openrice評價800幾家,呢家係有史以來遇過最無恥嘅。.周末專登同老公去到灣仔想試網上話好食嘅腸粉煎蛋,點咗兩份,第二份攞嚟時蛋已經變黑焦,試下味道極苦,就話畀店員知。.結果一位個身材豐滿嘅女店員大聲講每份都唔同,焦係正常,並大聲呵斥「愛食唔食」後就直接收走,仲未影像留證.仲未完,更可怕嘅係男店員立刻跑過嚟,將我食緊嘅甜品馬來喳喳即刻收走,氣勢洶洶,口中大放厥詞「唔歡迎你們食飯,即刻走!」我話我仲未吃完憑咩趕人,佢話呢度係佢嘅,唔敢相信,今時竟然有呢樣嘅店!.之後我話會投訴,男店員立刻衰咗跑開,女店員話佢睇唔到以為食完??我即刻舉報食環署☎️呢種小人絕唔可以姑息養奸!