2022-07-26
/韓川🇰🇷🇰🇷第一次食咁辣嘅泡菜湯🤮🌶🌶.呢間餐廳外表平凡 但係入面嘅霓虹燈 格局都好有韓劇🇰🇷🇰🇷入面嘅感覺🤣🤣行街頭風路線 有啲似梨泰園個啲餐廳🤣🤣好適合一班人聚會飲酒!😎😎佢嘅生蠔🦪串燒🍢烤肉 烤海鮮🦞都係主打 勁多選擇 多人食可以食到好多唔同野😋今次我兩個人普通食餐飯就正係叫左佢兩個飯試一試先🫣.🍲 泡菜豆腐五花腩湯 配白飯 💰HKD78一食喊出嚟😭未食過咁辣嘅泡菜湯 勇者請挑戰🙏🏻🙏🏻湯入面有硬豆腐 夾起嚟食唔會爛🙌🏻五花腩有三四大塊 唔會太薄 肥瘦適中👍🏻👍🏻白飯食完係任添🍚🍚🍚🍚🍚🧀韓式芝士溫泉蛋鰻魚蓋飯 💰HKD98芝士溫泉蛋飯/烏冬係呢間餐廳嘅另一主打😎真係爆芝士 爆蛋汁 勁似食緊芝士蛋汁泡飯🤣🤣🤣正程係可以撈多個白飯落去🤣🤣呢個組合係一定好食😋無得輸👍🏻👍🏻鰻魚就有兩塊 size中等 個鰻魚係超級大配角😂如果多啲鰻魚會好啲🤔🦪芝士牛油韓川燒生蠔 💰HKD48買一送一😋😋😋值得一試Size標準中等 夠芝士夠牛油🧈上到嚟係好熱 焗完就拎出嚟 即叫即整🤓唔會焗到個蠔縮水👍🏻👍🏻仲係好鮮😍.Location📍1️⃣ 韓川 (旺角)旺角通菜街27號地下
韓川🇰🇷🇰🇷
🦪芝士牛油韓川燒生蠔 💰HKD48
買一送一😋😋😋值得一試
唔會焗到個蠔縮水👍🏻👍🏻仲係好鮮😍
Location📍
1️⃣ 韓川 (旺角)
旺角通菜街27號地下