2024-03-13
香港有其他更好吃的大排檔旺角呢間女人街食飯公司一直喺OpenRice都幾多人推介啦,所以今日就諗住去食吓睇吓味道點。點知真係好難食我第一次喺香港食到咁難食嘅大排檔咁我就叫咗花甲啦肥牛粉絲煲同埋咕嚕肉。個花甲呢好似滾水淥花甲咁完全冇味,然後個肥牛粉絲煲都係冇乜味囉,德國咕嚕肉係好少少。然後嗰度啲員工態度勁差,叫嘢食嘅時候諗住問吓佢有冇炒通菜,跟住佢就勁唔耐煩咁樣答話冇,咁都算啦,到佢出餐嘅時候呢,好似同我玩緊飛碟咁……其實佢係咪想將啲嘢食飛出街?有冇咁大怨氣啊?😰叫咗三樣餸兩碗白飯,四百幾蚊。如果你好食都話啫,而家又唔好食又唔平啲員工態度又差。唔明點解仲可以咁咁多人去食同埋話佢好食囉我走嗰陣見到仲有好多人排晒隊🥶真係建議大家揀其他大排檔食,完全唔需要食呢間嘢。