2017-07-11
第一次寫食評!從來冇食過咁九唔搭八既放題.....其實本身佢個價錢唔係貴!但見佢招牌比其他舊,諗住價錢唔貴都捱到咁耐食物質素應該唔差......點知就真係中伏!!首先嚟咗版14個幾嘅海膽!👍🏻海膽係OK嘅甜嘅!但之後再睇睇嗰啲食物選擇就比較少!我只係推介返我食過算係好味的東西!有鹽燒海蝦,燒雞軟骨,燒菠蘿,泰式酸辣鳳爪,刺身既連頭嘅蝦,火鍋嘅蔬菜菇類都新鮮既!之後到批評啦!天婦羅番薯嗰舊番薯未炸熟透!刺身帶子好似係熟嘅同超薄!希零魚又好似係熟得黎腥腥地。壽司方面要咗件花之戀,但係用三文魚腩包既囉!仲有個綠茶芒果加州卷!第一次來好正常,但加單之後變咗勁大舊白飯有芒果嘅加州卷,面頭有一大劈沙律醬,綠茶完全唔見咗!到煱物方面,叫咗個蕃茄薯仔牛尾湯底,成個邊爐打完個牛尾都好似橡筋咁,叫咗啲蜆,但啲蜆已經係灼熟咗囉!啲芝士腸完全怪味囉!之後留單問題真係嚴重!乜嘢都留d,要既丸冇來,都唔知係好彩定唔好彩!冇要到嘅燒菠蘿嚟咗!野飲同甜品唔算多選擇!但系佢嗰個所謂韓國雪條!黎左支由細食到大嘅朱古力味牛牛雪條🙄如果大家想一路無奈一路笑死一路突然食到俾你預期好味嘅野!最好來試吓啦!😂因為依餐飯我就係咁過!
從來冇食過咁九唔搭八既放題.....
其實本身佢個價錢唔係貴!
首先嚟咗版14個幾嘅海膽!
👍🏻海膽係OK嘅甜嘅!
但之後再睇睇嗰啲食物選擇就比較少!
我只係推介返我食過算係好味的東西!