餐廳: 永年士多 (兆安廣場)
資訊:

年初二嘅時候,經1010訂咗一個6人嘅龍蝦鮑魚花膠大龍鳳盆菜,預約左當日11點至3點收貨,差唔多兩點就收到司機電話落樓下自取。司機哥哥都好有禮貌,個包裝得好好,有紙箱之餘,外面仲加多個保溫袋。夜晚等齊人就開飯啦,隻龍蝦好大隻。盆菜嘅味還可以啦,唔算太入味,可能我個人比較鍾意濃味嘅嘢。隻龍蝦唔算太新鮮,啲肉好實,唔夠爽。分量我覺得唔夠多,有小小失望,我哋五個大人都唔夠食,要另外自己加嘢食落去煮。佢另外送咗一樽辣椒醬,由於全家人得阿嫂一個食辣,所以冇機會試到。總括來講,我覺得性價比唔夠高,嘢食可以多番少少就好喇!不過佢哋仲送咗$200嘅coupon俾我哋,搵日去試吓佢哋嘅車仔麵先。

總括來講,我覺得性價比唔夠高,嘢食可以多番少少就好喇!

2021-02-13
外賣送餐