餐廳: 泰金鍋
資訊:

2024-08-05 438 瀏覽
泰式火鍋覺得幾特別就黎試下。一黎到係先揀湯底,我地揀左一人一鍋,噤就可以試下唔同嘅湯底嘛,我要馬來娘惹叻沙鍋,仔仔要日式蕃咖鍋。有澳洲產極選肩胛牛小排,另外仲可以用QR code order 極上牛舌,泰式沙爹雞肉串,泰式沙爹豬肉串,蟹子墨魚滑,蝦片等等!牛小排認真唔錯,無雪味,肥瘦適中!泰式沙爹雞肉串同泰式沙爹豬肉串非常好味,重沙爹汁!蟹子墨魚滑好爽口,蝦片好脆好食!食物種類都多,熱食有海南雞,仲有咖哩牛肉,肉碎生菜包等等。火鍋料更齊全,魚類,丸類,腸類,蔬菜乜都有!甜品有椰汁糕,刨冰,雪條雪糕,更加有泰式特色飲品,泰式鳳爪,泰式青木瓜沙律同各類水果!椰汁糕好好食,唔太甜!而自制刨冰更係小朋友最愛,有椰果,涼粉,紅豆作配搭,仲有士多啤梨漿,朱古力漿,黑糖漿等等!呢度地方夠大,食物種類都算多,價錢亦唔太貴,的確唔錯!

牛小排認真唔錯,無雪味,肥瘦適中!
泰式沙爹雞肉串同泰式沙爹豬肉串非常好味,重沙爹汁!
蟹子墨魚滑好爽口,蝦片好脆好食!

食物種類都多,熱食有海南雞,仲有咖哩牛肉,肉碎生菜包等等。
火鍋料更齊全,魚類,丸類,腸類,蔬菜乜都有!

椰汁糕好好食,唔太甜!

呢度地方夠大,食物種類都算多,價錢亦唔太貴,的確唔錯!