2012-04-19
可以用一個字形容”鹹到爆"去過星加波試過海南雞飯同喇沙~所以食之前總一點點期望環境及燈光有飯堂Feel。餐牌有點單調,選擇不多。但單價偏高。外賣包裝精美,食物賣相不錯。1。馳名去骨海南雞飯: 整體賣相ok,但賣得62蚊應該可以改善,跟個冬瓜湯只可以飲兩口,不過就太鹹。(唔通佢係超濃縮果汁咁要加水開浠)。之後食啖飯先,軟硬度適中,但味精勁,可以話係重口味。主題海南雞,不過不失啦,但有改善空間,因為其他家做得滑好多,同埋過三個醬汁都唔到位,一定要改。2。海鮮喇沙摻摻:整體賣相ok,未食前睇到佢咁足料,都有想食嘅沖動。外賣佢係湯同粉分開咗,唔怕啲粉林晒。但係個湯就真係鹹到飛起同偏油。食完飲咗4杯水都解唔到。真係要改改佢。唔係我怕佢好快就變成Popcorn第一家唔洗排隊嘅食店。
環境及燈光有飯堂Feel。
餐牌有點單調,選擇不多。
但單價偏高。
外賣包裝精美,食物賣相不錯。
題外話/補充資料:
員工的工作態度可以改善一下。