2018-03-28
今次係第2次幫襯,上次係朋友介紹黎食,今次係我介紹返比朋友我哋book咗呢個星期日6點,可以慢慢食我同朋友6點零幾分便到達火煱店,要在地面大堂先行確認訂位,經openrice book位有8折優惠(星期五至日),星期一至四仲多一點折扣係75折今次安排近牆邊的座位,燈光真的陰暗一點(其實整間店舖的燈光都不算光猛),我只怕看不清食物弄熟咗未?😂(冇幾耐就聽到隔離枱有位女士話佢哋個雞煲有d雞未熟透😓)輪到我哋嘅雞煲黎喇,雞煲一上個職員就想轉身離去,我叫住阿姐話:你未整火焰呀?佢話冇酒所以冇得整呀?吓呢個講明係火焰雞煲吖嘛,真沒趣真有點失望呀!(上次同朋友黎食睇阿姐一點火即噴出火熖大家都好開心㗎)雞煲真係好好味整體食物都唔錯,ok㗎!份量我覺得每次都算係比得多,可以調節比返少一點會好d,我走時見都有幾圍枱都有頗多食物未食過真係好浪費呀)避 免 浪 費 食 物 呀 !!基於光線的問題,起了催眠的作用,我越食越眼瞓呀 不過我會再黎幫襯㗎!
我哋book咗呢個星期日6點,可以慢慢食
雞煲真係好好味整體食物都唔錯,ok㗎!