2015-09-17 2329 瀏覽
難得放假就駕車,到海港城遊走一番.行到港運城大約5點左右,醒起身開左LADYM就去望望,排隊的人不多,但本身想買TAKEAWAY上車食都得,點知5點就已經賣哂,只限排隊堂食。咁就只好排隊了,同朋友等等下咁就30MINS.(只怪自己6月去Los Angeles果陣冇去試,而加係HK就要排隊了)我們叫左Signature Mille Crepes 同Green Tea Mille Crepes.同2杯Iced Lemon Tea.Signature Mille Crepes:好香Cream味,唔太甜,Crepes既每層都好,薄入口即溶.佢一層層得來好有層次不會一"pad"咁溶.Green Tea Mille Crepes:好唔特別, 食過Signature後就唔洗食greentea.都係signature好食. 食完有dd膩.有杯野飲是必須的.Iced Lemon Tea:一杯$42既Iced Lemon Tea,都可接受的.我地知道冇哂take away,就叫多左個問佢拎左個盒,佢充咁比個未接既盒我地,我地仲可以自己玩接盒添..有趣。走果陣我地只拎住個盒怪怪地..經過counter問佢拎
難得放假就駕車,到海港城遊走一番.
行到港運城大約5點左右,醒起身開左LADYM就去望望,
排隊的人不多,但本身想買TAKEAWAY上車食都得,
點知5點就已經賣哂,只限排隊堂食。
咁就只好排隊了,同朋友等等下咁就30MINS.
同2杯Iced Lemon Tea.

Signature Mille Crepes:
佢一層層得來好有層次不會一"pad"咁溶.

Green Tea Mille Crepes:

Iced Lemon Tea:
一杯$42既Iced Lemon Tea,都可接受的.
signature mille crepes
Green Tea mille crepes
我地知道冇哂take away,就叫多左個
問佢拎左個盒,佢充咁比個未接既盒我地,
我地仲可以自己玩接盒添..有趣。
走果陣我地只拎住個盒怪怪地..經過counter問佢拎多個袋,佢先比我地
原來係咁樣的。
Ice Lemon Tea
如果要排30mins我不會再來,可能我真的不歡喜排隊。
2015-09-16
30 分鐘 (堂食)
signature mille crepes
  • Iced Lemon Tea