2010-09-03
知道CWB有幾間峰, 試過幾次白沙道果間 , 知道呢到都有一間樓上既,8點拎飛, 都係等20個位左右.. 岩岩係白沙道果間得成80個 !!!不過俾你等位既位好熱囉 ,......2個人只係迴轉位,身邊已經有日本人講日文 三文魚 - 普通貨其實間間峰既水準都唔同, 呢間既三文魚係普通貨, 冇咩鮮味又好凍 好一般帆立貝帆立貝有厚道, 好有口感,帶左D鮮味又多汁 , YUMMY! 鰻魚 (推介) 峰鰻魚都算係佢既象徵, 比起一般SUSHI店厚身,多鰻魚燒汁一D,唔會食到有骨.最緊要係燒到岩岩好 唔會太硬 !! 一定要試啦! 吉列蠔因為炸所以都等左10分中左右, 其實炸粉好厚,咬落去係好熱但係蠔味被COVER左..只係一舊炸物ONLY峰玉子(推介) 熱氣騰騰既玉子,又印上個峰字,將D飯包住左 ,E舊好味 軟殼蟹外表好扣分, 食落MAMA地, 蟹有陣味海螺真係覺得叫錯左, 因為好似食緊一夠膠..好唔得OVERALL 比起白沙道果間細, 服務MAMA地...有個WAITER 講唔該好大聲...驚死我地聽唔到, 又少ORDER台,逼你迴轉台食完快 番台, 全場都比較靜, 不過係等位快D咁囉。
不過俾你等位既位好熱囉 ,......
2個人只係迴轉位,身邊已經有日本人講日文
三文魚 - 普通貨
帆立貝
鰻魚 (推介)
吉列蠔
峰玉子(推介)
熱氣騰騰既玉子,又印上個峰字,將D飯包住左 ,E舊好味
軟殼蟹
外表好扣分, 食落MAMA地, 蟹有陣味
海螺
真係覺得叫錯左, 因為好似食緊一夠膠..好唔得