年三十晚去左銅鑼灣Hysan Place既Chali見eatigo有折 我又咁啱有張eatigo $25 coupon 我即刻book咗去見係俾十蚊左右就有杯野咁正去到有一組客 佢哋總共叫咗四杯飲品之後我再order 我哋叫完之後又即刻有三至四組客人嚟order 好旺呀冇問題不過我哋係第二組客人都覺得應該冇等咁耐過咗5分鐘 我哋前面嗰組客人終於有4杯野之後就一直等過咗5分鐘有幾杯飲品出都覺得奇怪點解唔係我哋嘅 因為照順序應該係到我哋反而係我哋後面嘅客人攞先再過幾分鐘又有幾杯係再之後嘅客人去到最後真係冇其他客人終於見到佢哋開始整我哋個杯前前後後總共等咗25分鐘先有一杯飲品我都有安慰自己話有可能個材料未準備好姐不過冇可能咁橋呀 真係啱啱好去到冇其他客人我哋嗰個材料先準備好?!原來用eatigo再加埋eatigo嘅coupon係會有咁嘅待遇 我知我淨係俾咗$7買杯值40蚊嘅飲品好爽 咁如果你唔gur嘅話就唔好同eatigo合作啦年三十晚咁樣對啲客人 啲Staff西口西面我都覺得冇所謂拜托
年三十晚去左銅鑼灣Hysan Place既Chali

我都有安慰自己話有可能個材料未準備好姐
年三十晚咁樣對啲客人 啲Staff西口西面我都覺得冇所謂
拜托
2021-02-11
25 分鐘 (外賣自取)