2022-02-10 870 瀏覽
豬肉$13雞肉$13牛扒$21腸仔$11鮮竹卷$13.筲箕灣東大街嘅印尼沙嗲佬都幾出名,都會係我經常去嘅地方,佢嘅沙嗲真係好好味,燒得又香又多醬,係煩在成日都好多人。.今次叫咗呢幾樣係我平時都會叫嘅沙嗲,豬牛雞係一定會叫嘅嘢,平時都會叫牛肉唔叫牛扒,冇乜點留意價錢,但今次寫文望到個價錢,差$8梗係叫牛扒啦唔叫牛肉,感覺上牛扒同牛肉會係比同樣嘅你只係份量牛扒都好多😁.豬肉會有啲半肥瘦,但係要出面啲餐廳豬扒通常都好少會比半肥瘦。另外嗰日唔想食雞扒😌.腸仔都係以前成日都嗌嘅但係今次唔係咁好食燒得唔香,下次俾多次機會佢,再唔好食就以後都唔會叫腸仔。😔.鮮竹卷都係一定要叫,配埋啲沙嗲醬,我覺得係上左另外一個層次🥰.CP值及夠飽價錢絕對唔貴特別係塊牛扒😝.翻啅冇得講啦,一定會返嚟㗎喎😆
豬肉$13
雞肉$13
牛扒$21
腸仔$11
鮮竹卷$13
CP值及夠飽
價錢絕對唔貴特別係塊牛扒😝
翻啅
冇得講啦,一定會返嚟㗎喎😆