2023-10-17 27 瀏覽
有一段時間差唔多隔日就吃一次樓下間點籽冰室,今日再同埋屋企人黎食,別有一番風味。好在呢度翻枱嘅速度都係同上餐速度一樣咁快,我哋只係等咗唔夠10分鐘就可以入座。今日我地order咗:香辣肉碎片頭湯米----- 煮得好入味👍🏻個香辣肉碎湯底都幾好飲,加止湯米唔會太腍。湯米超掛湯,保證食過一定愛上呢個配搭!而香草炒蛋算係健康有營養又低脂,炒蛋煮得剛好,蛋仍是帶流質的質感。 同埋有茶餐預設嘅食物牛油餐包,牛奶麥皮配雙拼三文治-----好似一道平凡的早餐,但啊媽真係唔食唔過引。牛奶麥皮散發著淡淡奶香而且香滑。芝士蕃茄雙拼三文治非常簡單美味的,多士餐----- 係我最推薦嘅嘢! 多士烘得外脆內軟熟,塗上牛油🧈同煉奶,夠晒香口好食。一日之味在早餐😂整體嚟講都係一個幾滿意嘅 早餐🫶🏻以後得閒都會同屋企人多啲幫襯!

今日我地order咗: