夜。鐵板燒

Yoru Teppanyaki
2023-07-10 33 瀏覽
餐牌簡簡單單,以套餐為主,我地也沒有多考慮就叫了尊貴二人前。用餐時,職員熱情,會主動介紹菜式,又會主動問要唔要幫忙拍照,其實我同閨蜜好耐冇影過合照la, 所以很好開心。整個用餐體驗很好,而烹調方法配合食材,特出食材的鮮味,而份量都是大大份,同價錢成正比。今次我地升級活西澳龍蝦,真係千載難逢,絕對係不二之選。肉質較為細嫩而且鮮美既仲有虎蝦,口感彈牙有咬口,肉質細嫩,滑脆,味道鮮美香甜,風味別具一格! 呢款宮崎A4和牛肉眼備長炭燒以較有嚼勁的厚切方式,兼顧熟度又保留嫩度,加上撒上蒜頭片,燙呼呼地端上桌,就開始流口水啦!米芝蓮級甘鯛立鱗燒華麗端上桌!味道創新又開胃,有名貴食材如南非鮑魚,肉質非常彈牙,味道鮮甜。師傅在鐵板上煎起匈牙利鴨肝亦較乾身,上枱香脆入味,兩面金黃香脆,中間仍然肉質嫩滑入味!本身對田園沙律沒有什麼期待,但酸甜新鮮,重點係靚同口感爽脆,很特別。服務態度少有的良好,服務員努力添茶換碟及願意聽取客人的意見,價錢合理,很好的體驗。