2022-05-14 26 瀏覽
前幾日睇前去左淘大𝙼𝙲𝙻戲院睇戲,見隔離原來有間新開嘅𝚌𝚊𝚏𝚎就順便喺睇戲前食啲嘢先✨食完時間岩岩好過隔離入場睇戲😎𝚌𝚊𝚏𝚎行工業灰白簡約風,店内有好多盆栽植物,感覺幾清新🌱𝚌𝚊𝚏𝚎仲有好多主食,不過我哋原本已經食咗少少嘢所以就淨係試甜品🙈🍞雜莓法式吐司$𝟾𝟾原來我哋去個日係啱啱推出呢款吐司冇耐🫢我哋食完店員有特登過嚟友善咁問我哋意見,不過我哋就覺得呢個同我哋想像中嘅法式吐司有啲唔同,因為淨係面頭兩面搽咗蛋漿所以蛋味唔夠香😢中間夾心嘅士多啤梨糖漿味道有少少假同埋太甜🤏🏻不過勝在上到嚟熱辣辣同埋擺盤好靚✨🍋檸檬蛋白撻$𝟻𝟾呢個反而有驚喜✨雖然價錢比較貴但係確實大過我哋出邊食嘅檸檬撻好多🥰味道都好好食,酸味同甜味啱啱好,鍾意食檸檬撻嘅朋友值得一試👍🏻☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎$𝟺𝟶☕️𝙲𝚊𝚙𝚙𝚞𝚌𝚌𝚒𝚗𝚘$𝟺𝟶比較驚喜係店裏面全部咖啡都可以揀𝚏𝚛𝚞𝚒𝚝𝚢或者𝚗𝚞𝚝𝚝𝚢既咖啡豆✨呢一點要加分🥰我哋就兩種豆各揀咗一杯👍🏻兩杯味道同拉花都唔錯,值得一喊👍🏻

🍞雜莓法式吐司$𝟾𝟾

🍋檸檬蛋白撻$𝟻𝟾