餐廳: NOC Coffee Co.
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
黎到將軍澳南NOC潮下聖😎不論門面或裝修都行簡約型格路線純白色俾人感覺乾淨又relaxing👍🏻被咖啡香味及甜品嘅賣相吸引了😍甜品櫃內有多款cakes賣相十分精緻! 見到有個牌寫住$40/3件🤤但原來for 6pm(weekend)後takeaway only🙈☕flat white 💲40拉花精緻用心💗咖啡/奶味都好濃👍入口好滑🥛🍰Raspberry Danish 💲28丹麥酥做得好有層次但可惜應該出爐了已一段時間唔脆又唔熱🙈酥皮就變得有點軔🥚Egg tart 💲18蛋塔好好味👍🏻酥皮餅塔好脆👍🏻內裡就好似葡撻咁,偏甜🤤環境一流👍🏻👍🏻👍🏻店內寧靜👍🏻👍🏻👍🏻入黎chill下感覺都唔錯😀⭐值得一提:自助吧可以自行加水有普通水/有氣水揀💦🚰又幾新鮮喎👍🏻
黎到將軍澳南NOC潮下聖😎

Raspberry Danish

🥚Egg tart 💲18
蛋塔好好味👍🏻
酥皮餅塔好脆👍🏻
內裡就好似葡撻咁,偏甜🤤

環境一流👍🏻👍🏻👍🏻
店內寧靜👍🏻👍🏻👍🏻
入黎chill下感覺都唔錯😀

⭐值得一提:
自助吧可以自行加水
有普通水/有氣水揀💦🚰
又幾新鮮喎👍🏻

2021-10-03
10 分鐘 (堂食)
Flat White
Raspberry Danish