2023-07-07 9 瀏覽
小食就叫佐檸檬胡椒雞翼,雞翼每隻都炸脆晒,皮脆肉嫩真係最好既形容,每啖都食到酸酸辣辣,好fresh既感覺🤓🤓漢堡就叫佐脆炸魚柳漢堡同埋脆炸乳酪雞漢堡。魚柳漢堡既魚柳感該係深海魚,肉質實在好多,唔會鬆散,但又唔會好硬好鞋口,魚油豐富,入口Juicy,魚肉又滑,配埋生菜蕃茄,味道清新而不膩😚😚另外既炸雞同樣新鮮,即炸既雞扒都唔會好油,炸完反而幾乾身,爆汁又脆口,雞肉柔嫩,配埋乳酪青瓜絲菜絲,同樣唔會好油好滯😋😋兩個漢堡都係口感豐富,味道又有層次,食完勁爆滿足!兩個都有加錢變餐,一個就叫佐薯格,一個就叫佐薯條,仲有飲品。薯格就酥脆香濃,薯條就相對上內芯軟綿啲,但外面同樣脆口,每樣都係落單先整,保證新鮮,真係好有心呀🤪🤪呢度既牆上仲掛佐好多nba既相添,夠晒特色!

呢度既牆上仲掛佐好多nba既相添,夠晒特色!