今次行過呢間華麗得嚟又唔會攞眼嘅餐廳,一坐低已經感覺到個服務嘅質素——好過滿分!打頭陣嘅白酒、紅酒,輕輕嘅酒香夾雜海鮮盤啲鮮味,搞到成個味蕾都興奮起哂來😍。跟住係個湯,熱辣辣、滋味十足;喺味道之餘,佢嗰滿滿松露香,真係攞到分!再講講,焗鴨肶,一啖咬落去,外皮脆卜卜,肉質鬆軟,一啲都唔朔膩。至於,煎魚嗰厚實魚扒,吃落去鮮美無比,仲有股淡淡嘅海洋味道喺口腔內盤旋。肉食方面,家陣講下和牛同安格斯西冷。安格斯西冷,真係賞心樂事,大大塊肉送入口,肉汁噴香,仲要質地嫩滑,肉香四溢!因為攞到好多位食客讚口不絕,而和牛就算冇試,聽m講話都係一絕,咁下次一定要叫份來試吓!環境靜謐,攞到個私人房間,喺度談天說地真係正!總括來講,無論係場地定係食物,呢間餐廳都係搵食好去處,質素一流,適合約會或者慶祝啲特別日子。🌟🌟🌟