2016-12-03 331 瀏覽
知道海皇粥店新推出左粥底邊爐,立即同男朋友去試下出面食一次粥底邊爐閒閒地連加一每個人都要200幾蚊但呢到 $1xx幾蚊兩位 我同男朋友平時最鐘意就係搵平野食所以兩個人用百幾蚊食到粥底火鍋我地覺得好抵叫左一個海鮮加肥牛南瓜粟米肉碎粥底跟公仔面(出前一丁嚟嫁,海鮮係兩青口,兩舊石斑,一隻大蝦,肥牛約5片 厚身),一個醉雞皮蛋粥底跟油炸鬼(半條長條油炸鬼,半隻皮蛋既份量,碎雞約有8件)醉雞好入味 好香酒 杞子味 仲有兩大粒紅棗,龍眼肉都有5粒醃得好足料每個餐跟配菜,配菜有娃娃菜唐生菜同一紮金菇,三色丸大餃子,豆腐南瓜(南瓜好甜,煮到碎哂同皮蛋粥底一齊食 ,又香又甜 ,連平常唔鐘意食雞粥既男朋友都好鐘意食)海鮮個個就無咩特別,但肥牛係ok既,厚身過大x樂同吉x野個d,牛味都好好,最後煮公仔麵都好夠飽跟公仔面既粥底會水的,我估係希望無咁易燶同痴底,跟油炸鬼個個餐既粥底就好濃整體下次再去既話會食醉雞,真心好食海鮮未到就影左相 同忍唔住食啦,所以無影到。我地大約6點半食 ,可能因為星期四無乜人呢個鐘數,坐得幾舒服 兩個人有張圓台,又無趕客定催我地快啲走,姐姐態度好好,又幫我地加粥底值得一讚既係姐姐既
知道海皇粥店新推出左粥底邊爐,
立即同男朋友去試下

出面食一次粥底邊爐閒閒地連加一每個人都要200幾蚊
但呢到 $1xx幾蚊兩位

我同男朋友平時最鐘意就係搵平野食

所以兩個人用百幾蚊食到粥底火鍋我地覺得好抵
叫左一個海鮮加肥牛南瓜粟米肉碎粥底跟公仔面(出前一丁嚟嫁

醉雞好入味 好香酒 杞子味 仲有兩大粒紅棗,龍眼肉都有5粒
醃得好足料

整體下次再去既話會食醉雞,真心好食

值得一讚既係姐姐既服務態度好好

大家都快啲去試下個醉雞啦!
  • 醉雞火鍋