2021-09-08 64 瀏覽
一入到呢間餐廳已經有一種煥然一新嘅感覺,成間餐廳嘅裝修好有風格!而且有一種世外桃源嘅感覺,出面條街咁熱辣辣,而且好繁囂,一入到嚟有一種好寧靜嘅感覺!❤️呢個感覺真係令人好舒服!好適合同閨蜜兩個人正整地坐低食嘢傾吓心事嘅地方!而且呢度嘅食物一啲都唔貴!其中一個好鍾意嘅係呢度嘅冷稻庭烏冬拌柚子醋,咁大個烏冬都只係$58 ,對一間日式Cafe來講,算係一個好平嘅價錢!而且呢個烏冬雖然簡單,不過食落去真係會有驚喜!呢個柚子醋嘅配搭好夾,而且到庭烏冬非常彈牙!再加上有和風紫菜同埋蛋絲嘅香味!夾埋一齊食其實你都已經好豐富!再加上呢度亦都係一個咖啡發燒友嘅好地方!呢度嘅咖啡全部好有特色!亦都係呢度嘅老闆精心炮製同埋調校的!所以好適合香港人嘅口味,對於鍾意飲咖啡嘅人來講,一定要試吓!

而且呢度嘅食物一啲都唔貴!