2024-05-13
間位於佐敦嘅中菜,之前食過已經覺得佢好高質,好啱一家大細或者同公司同事一齊過嚟食餐夜晚,今次適逢屋企人生日,又同屋企人過嚟食啦!👨👩👧👦南非鮑魚啫啫雞 🐔$498一上枱打開蓋就聽到吱吱喳喳超級香,一份足足有四隻大大隻南非鮑魚,南非鮑魚真係零舍爽口彈牙,加埋啫啫雞嘅調味,真係好正呀!雞嘅份量都好多,而且雞肉唔韌~❤️薑蔥龍蝦銀絲煲 🦞$588呢一個龍蝦煲足足有一隻大龍蝦擺落去啊! 如果你屋企人同我屋企人一樣,最鍾意有排頭,咁呢個龍蝦煲一定係你必點嘅選擇!龍蝦唔一定下下襯上湯伊麵嘅,配薑蔥粉絲一樣冇得彈!👍🏻👍🏻蜜汁脆燒鱔🐟 $268佢哋嘅鱔肉真係燒得好香脆,上面淋咗一層平時叉燒嗰隻蜜汁,入口先甜後鹹好得意,一口一啖,啖啖肉,肯定大人細路都會鍾意呀!🤩🤩傳統小炒皇😋$158入面有勁多材料,包括有韭菜花、蝦乾、銀魚、吊片、菜圃、腰果,佢哋嘅小炒王加咗自己炸嘅銀魚零舍好食!上湯米粉 🍜$58叫咗咁多餸,又想搵啲澱粉質送吓,但係又唔想食飯嘅話,呢度有米粉可以選擇~🫶🏻
南非鮑魚啫啫雞 🐔$498
薑蔥龍蝦銀絲煲 🦞$588