2020-06-21
<百變蛋君>小編bookmark左呢間港色雞蛋仔好耐🙈🙈等到頸都長終於有機會去食百變蛋君會定期更新一啲新款特色雞蛋仔!好多我聽都未聽過🥰🥰店內有一張小型圓吧枱俾顧客可以企喺度食🧐🧐店員服務態度都好好🤩🤩————————麻糬糖不甩雞蛋仔 $45麻糬控必叫!等咗大概10分鐘就有,超級香芝麻花生味!完全還原糖不甩嘅感覺🤣🤣🤣 麻糬口感好煙韌🤤🤤 大部份入面都有麻糬,好滿足!雖然CP值一般,但係真係值得一試🤣🤣————————西柚桂花烏龍茶$34一入口比較酸,之後叫店員幫我再調整一下甜度🙈🙈 調整之後感覺好好多🤣🤣 西柚味好重,桂花味就唔係好飲倒☹️☹️ 想開胃都可以叫呢一款————————馬蹄冬瓜茶$26馬蹄冬瓜茶超級消暑🤩🤩 底下仲有馬蹄粒粒,好有口感!味道有啲似竹蔗茅根,平時唔飲冬瓜茶嘅小編都接受到🤣🤣————————評分: 7.8/10地址:銅鑼灣景隆街30-34號海殿大廈地下5A號舖營業時間:星期一至日13:00~22:00#百變蛋君 #雞蛋仔#銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #銅鑼灣小食 #銅鑼灣雞蛋仔 #水果茶 #香港美食 #香港必食 #美食博客 #hkfood #hkfood
百變蛋君會定期更新一啲新款特色雞蛋仔!好多我聽都未聽過🥰🥰
馬蹄冬瓜茶$26
評分: 7.8/10
地址:銅鑼灣景隆街30-34號海殿大廈地下5A號舖
營業時間:星期一至日13:00~22:00
#百變蛋君 #雞蛋仔#銅鑼灣美食 #銅鑼灣 #銅鑼灣小食 #銅鑼灣雞蛋仔 #水果茶 #香港美食 #香港必食 #美食博客 #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkfoodshare #hkfoodlover #🐷🐤銅鑼灣 #🐷🐤飲品 #🐷🐤小食