2005-09-11
地方好靚,通風系統足夠,坐得幾舒服。其實都幾多位,之前公益唔夠位有報紙話係因為中國人習慣食飯坐得耐。好喇,講番食物。先攞野,後俾錢,有d似配給。我叫了喀什米以咖哩雞飯set有一個雜菜湯+飯+蔬菜沙律雜菜湯你用茄膏煲,有少少菜,有d意粉tim沙律你生菜底+2舊蕃茄+千島醬飯---咖哩係少辣,有好多好多雞and飯,阿哥都食唔晒,都有d雞味,算係咁架喇,出面有d地方得雪味tim喇。賣相都幾靚,飯上一粒車厘茄,顯得分外吸引。因總綵排有7折,媽媽大叫抵=)我7/9去,都唔多,排隊排得最耐都係space mountain and festival of lion king,唔過20minutes。係細d,但真係幾靚架。if要同其他parks比,咁實冇得比。at least比ocean park好。同埋d show超好睇。
好喇,講番食物。
先攞野,後俾錢,有d似配給。
我叫了喀什米以咖哩雞飯set
有一個雜菜湯+飯+蔬菜沙律
雜菜湯你用茄膏煲,有少少菜,有d意粉tim
沙律你生菜底+2舊蕃茄+千島醬
因總綵排有7折,媽媽大叫抵=)