2019-05-16
難得放假又咁岩有人約食放題就梗係去啦 雖然9點有d夜日式放題食得多 呢間主打日韓放題 連裝修都充滿住韓國氣氛限時兩個中就梗係一坐底就點野食啦 9點先食真係會好肚餓手機點野食 唔洗一張二張紙飛黎飛去 又環保 抵贊!日式方面 刺身 壽司 天婦羅 一定唔少得雖然種類唔算特別多 但係勝在夠新鮮食刺身唔新鮮點得架仲有好多熱盤網燒牛仔骨 吉列廣島蠔 燒菠蘿 連章魚小丸子都有聽講個咖哩牛舌必點 咁都試下啦又真係幾好食 夠入味 好厚切但係就好軟熟仲有梅酒 搵竹筒裝都幾得意是日重點韓式活八爪魚刺身我唔會話我係為左佢先黎食架🙈每次去韓國都好想食 但係都好大份怕食唔晒今日終於試到喇!真係仲識旭架😱放入口 feel到佢嘅生命力 個下我覺得自己好衰 咁樣食左佢落肚😯仲有其他韓式野 都係一般放題少d食到嘅醬油蝦、水冷面、參雞湯 等等等等食到咁上下 要準備開啟第二個胃放滿左好多唔同款仲要係香港好少見嘅韓國雪條 仲有港女大愛放題雪糕mövenpick😍真係好想每樣都試下🤔最後食左一條士多啤梨雪條 因為真係太飽 第二個胃唔多想旭 可惜仲有飲品櫃 滿滿嘅韓國飲品 荔枝玉露系列 啤酒當然唔少得仲特登試左個新野 因
日式放題食得多 呢間主打日韓放題 連裝修都充滿住韓國氣氛
限時兩個中就梗係一坐底就點野食啦 9點先食真係會好肚餓
手機點野食 唔洗一張二張紙飛黎飛去 又環保 抵贊!
日式方面 刺身 壽司 天婦羅 一定唔少得

是日重點
韓式活八爪魚刺身
我唔會話我係為左佢先黎食架🙈
每次去韓國都好想食 但係都好大份怕食唔晒
今日終於試到喇!
真係仲識旭架😱
食到咁上下 要準備開啟第二個胃

真係好想每樣都試下🤔
仲有飲品櫃 滿滿嘅韓國飲品 荔枝玉露系列 啤酒當然唔少得
仲特登試左個新野 因為我未見過
燒酒味啤酒 正 岩晒酒鬼🤣
臨走影番張生活八爪魚,真係好新鮮!