2021-01-30 944 瀏覽
再重申一次,作為香港燒賣關注組既成員,我地梗係成日都捐窿捐罅尋找美味既燒賣!☺️😳入正題,今日路過紅磡,當然係睇下關注組附近有咩燒賣推薦啦!😝黎到呢間”適合品味”,見到門口我地呆左呆😨佢係一間賣涼茶既街坊小店,竟然臥虎藏龍有正燒賣?!🤨一於就試下佢有咩特別!😎1.魚肉燒賣 ($10/6粒) 🌟6/5分講真佢個賣相真係平平無奇,仲用紙杯裝令到成件事好頹🤣燒賣相信係入貨,佢唔係行重魚味既路線,一啲都唔會腥,比較容易接受!☺️燒賣亦唔會重麵粉味,熱辣辣,亦幾彈牙😋不過就唔會話好特別,單比我會比4/5分😛只係重點黎了🤩一定要加辣‼️一定要加辣‼️一定要加辣‼️痴線佢個自家製辣油真係好好食😭麻中帶辣,非常香,但又唔會太搶味~😳😍唔識點形容了…真係好正😭佢完全係將燒賣提升到另外一個層次🤤超級驚喜啊!👍🏻👍🏻好想買佢個辣油返屋企😝總括黎講,一定要加辣‼️🤩
魚肉燒賣 ($10/6粒)

1.魚肉燒賣 ($10/6粒) 🌟6/5分

總括黎講,一定要加辣‼️🤩
魚肉燒賣 ($10/6粒)