2019-03-12 55 瀏覽
<刕舙馫麵館>其實問咗店員呢間野個名叫點讀😂但係轉過頭已經唔記得咗😅係真心失望既一餐😢話說經過門口見到佢個餐牌全部都係麻辣刀削麵,仲寫住話如果食唔到辣就可以叫清湯,咁我內心係suppose佢應該係成碗麵包括個湯底都係麻辣既🤔首先叫咗個清湯水餃刀削麵🥟個湯好淡但係好重味精😑隻水餃好明顯係某碼頭牌水餃🌚麵吸唔到d湯之餘,唔算係煙靭,我好肯定超市既稻庭烏冬都煙靭過佢😅好啦到咗麻辣豬頸肉麵,佢一攞上來同清湯冇分別,我問店員係咪唔記得俾辣,佢話因爲好多人食唔同辣,所以d辣醬放咗係豬頸肉上面(豬頸肉係另上既)如果唔夠醬可以加檯面兜辣醬,我果下真心呆咗,原來麻辣同個麵係可以分開既🙂仲有d醬唔夠麻唔夠辣😄咁做咩個餐牌要咁強調麻辣呃我入來呢😉另外仲叫咗個麻辣炸雞翼,又係將d醬放上去碟雞翼上面,你煮個汁淋上去都好d掛😟但係個豬耳就好正常,好似譚仔果隻豬耳,成餐飯最可取既😂簡單啲講你如果純粹想食碗麵呢間係冇問題既🤭同埋我坐低坐咗5分鐘個店員先慢慢過來執檯,落餐又唔攞張紙寫低,記性又唔係好,轉過頭又行番來問2-3次,你話係咪浪費時間?有圖有真相,真係放d麻辣醬上去就算
<刕舙馫麵館>
麻辣炸雞翼

有圖有真相,真係放d麻辣醬上去就算
2019-02-24
2 分鐘 (堂食)