2022-08-08 295 瀏覽
紀錄一下呢一間米麵店07/08/2022(星期六)少寫食評,今次太離譜,食到一吐氣,本人唔會再黎食排隊排左成個鐘先入到去食滿心期待食佢地個「黃金炸魚皮」,「桂花蜜糖雞翼」,「招牌係海龍王湯米線」•18:30等到19:30先入到去食我有幾個要點係接受唔到,所以唔會再黎食• 1等左成個鐘入到去坐低叫野食先同我講,以上三樣野呢個時間已經無晒,一間人氣咁好既米線店準備功夫點解做得咁差。無哂點解唔係門口同排緊隊既客人講左先,安排得太差。•2最後叫左個「東江沙薑雞米線」因為無 「飯」女朋友叫左個「蟲草花膠雞湯米線」加左個原味炸魚皮,無黃金炸魚皮咁我就叫左原味炸魚皮,已經落左單,轉個頭同我講原味炸魚皮都無哂,大哥你開店開到乜都無,我排左成粒鐘堂食,食到一吐氣•3眼見啲員工做外賣單,做到無停手,咁堂食客真正想黎食既你地店既食物都食唔到,供應哂比啲外賣。•4店員個服務態度好差,同我講完無炸魚皮叫我換第二樣,最後換左個牛肉食,之後就出多次更新左既單據,個阿姐成張單據連同細板仔夾住張單據,拋過黎我到,有冇搞錯呀咁既服務態度。•5啲員工做到無停手,趕頭趕命,係個場地急急腳走來走去,呢個環境食野都食得唔開心。•
紀錄一下呢一間米麵店07/08/2022(星期六)
少寫食評,今次太離譜,食到一吐氣,本人唔會再黎食
排隊排左成個鐘先入到去食

•18:30等到19:30先入到去食

我有幾個要點係接受唔到,所以唔會再黎食

•2最後叫左個「東江沙薑雞米線」因為無 「飯」

•6呢樣都離晒譜,有其他客入到黎叫野食,居然話冇晒米線,聽到都O哂嘴,米線店無米線,飯又無米線又無,咁樣準備功夫做得咁差好難留得住啲食客。

•7講番我叫左既食物「東江沙薑雞米線」因為無 「飯」女朋友叫左個「蟲草花膠雞湯米線」,啲米線衰過連鎖店既,自己煮都好食過佢煮(米線),啲雞都好普通下,燒味店啲雞仲好食過貴店。
差唔多接近$100一碗米線,完全唔覺得值呢個價。
連米線都煮得咁差,唔會再黎byebye

2022-08-07