2017-03-29 304 瀏覽
識食嘅朋友推介過呢間燒烤 所以就約左一齊去食好東西當日系星期六 夜晚7點令左右 去到已經好多人系度食緊 大約等左20mins 環境都系好地道同大排擋feel 有圓枱 有長枱 所以唔好期待超級乾淨樓面姐姐態度良好落單上菜收碟手腳都好快!所有食物都系即叫即做 即叫即燒首推 蛋炒腸粉 第一次聽已經覺得好新奇😂 一試更系停唔到口估唔到炒蛋同腸粉可以咁夾 加埋d甜醬花生醬 芝麻成個感覺好香好有口感 食多左都唔會覺得膩同濟!燒全翼 雞皮燒到脆脆地 但入面雞肉仲有肉汁同嫰 唔會乾爭爭 食損個口佢落嘅孜然粉令成隻燒雞翼嘅變到好惹味!擔擔肉 好滿足另外試埋燒茄子 (皮卜卜脆 茄肉軟滑 加蒜蓉一齊食好香但陣蒜味系口到都last好耐 帶定薄荷糖)豆卜(個人覺得太乾) 雞比菇(咬落好多汁 感覺新鮮同清新)燒賣 雞軟骨 (惹味同脆 好有口感)注意呢度唔比 外帶野飲 如果唔系佢會系埋單個陣加錢 個度有汽水、津路等飲品賣 價錢同市價差唔多~
識食嘅朋友推介過呢間燒烤 所以就約左一齊去食好東西

樓面姐姐態度良好
落單上菜收碟手腳都好快!

所有食物都系即叫即做 即叫即燒

首推 蛋炒腸粉 第一次聽已經覺得好新奇😂 一試更系停唔到口

佢落嘅孜然粉令成隻燒雞翼嘅變到好惹味!擔擔肉 好滿足

另外試埋燒茄子 (皮卜卜脆 茄肉軟滑 加蒜蓉一齊食好香

10 分鐘 (堂食)
  • 蛋炒腸粉
  • 燒全翼