2018-07-31 34 瀏覽
黃埔九號水產好似已經開咗一段時間,今日去開探朋友經過決定喺度開餐。呢一間豚道樂拉麵店喺正大門口右手邊,好多吧枱位,面積不大但係感覺唔錯。呢度嘅拉麵選擇都唔少有啲仲係星期五六日限定!啲限定嘢梗係要試吓啦。今日weekday 不同職員話有weekend 限定海老湯拉麵。海老湯拉麵唔係度度有得食,豚道樂仲可以特別加$13特上有紫菜,蛋,叉燒,櫻花蝦乜都齊!大滿足!另外加左個肩肉叉燒足足有三塊叉燒 ,叉燒厚度剛剛好,好林好入味唔錯!同埋啲面一齊食口感好特別。另外老婆order 咗個得黑蒜油拉麵,嚟到都已經覺得好香個味,湯好濃郁自己加咗啲芝麻落去香到唔捨得食 ,面可以揀軟硬程度多蔥走蔥同埋辣味嫁飲品我哋嗌左兩支好特別嘅日本汽水一個係蜜桃味嘅一個係富士山柚子梳打日本直送味道好清新,同埋第二度未見過㗎!D小食都唔錯,軟殼蟹天婦羅啖啖肉好脆,天婦羅蝦好新鮮 咁嘅價錢有咁嘅質素如果去開黃埔食嘢係一個唔錯嘅選擇

呢度嘅拉麵選擇都唔少有啲仲係星期五六日限定!
大滿足!

• 海老湯拉麵