我從來都冇寫過食評,因為怕打字。但係尋日食完萬凡燒肉嘅午市燒肉放題,覺得一定要寫一篇食評去推介萬丸燒肉燒肉放題。1. 高質素肉類無論豬頸肉定係魷魚都係日本貨,好好食!牛肉都係美國安格斯級別,燒出嚟好好食!推介牛翼板同肉眼,非常好食!佢仲有蒜蓉牛油藍青口日本鯖魚另外佢嘅日式醃菜都相當好食。因為已經太飽,佢嘅小食炸物,我都未叫過,大家可以試吓。2. 服務非常親切可靠任食放題最怕係漏管或者啲單落極都冇。我哋大大話話嗌咗幾十碟肉,完全冇漏過單,兼且好快速3分鐘內已經上到枱,戴眼鏡嘅哥哥仲非常之親切,同我哋傾偈;亦問我地好唔好食之餘,仲提我哋要落單食多啲🤗4. 食物質素、環境同埋價錢完全不成比例萬丸燒肉以前都係走中高檔路線,裝修固然非常之寬敞!一張四人枱,如果係一般放題嘅話起碼坐到六個人,裝修新淨不再話下,食具都非常雅致!最重要係佢原價都係$200左右,我用咗OpenRice嘅套餐價,埋單竟然連埋+1只係$188! 星期六喺銅鑼灣食日式燒肉放題有安格斯牛肉任食,仲要有一杯Häagen-Dazs嘅雪糕,韓國汽水任食竟然只係$188。我忍唔住問啲員工咁嘅環境咁嘅肉類食物質素,點解會做到呢個價錢。員工
我從來都冇寫過食評,因為怕打字。
1. 高質素肉類
無論豬頸肉定係魷魚都係日本貨,好好食!

2. 服務非常親切可靠

4. 食物質素、環境同埋價錢完全不成比例
我忍唔住問啲員工咁嘅環境咁嘅肉類食物質素,點解會做到呢個價錢。員工回答話因為夏天佢哋做燒肉會比較蝕底,所以佢哋希望可以用呢個價錢去做一個推廣,大家快啲去訂坐!

我暫時趁萬丸仲有優惠,唔會去牛X住。
2023-05-26
用餐優惠