2022-02-27 211 瀏覽
寶琳商場市場有一間主打平民健康環保嘅漢堡店😋外賣或者堂食都得架😛1861廚房嘅漢堡有四款顏色既包、黑色係竹炭、其餘顏色嘅包係用韓國醇母制作😝唔會落豬油同糖整😌所以完全唔油膩又天然又健康😚🥰仲可以即場註冊成為會員,可以獲得3張$20優惠卷同埋9折卷架😜當然每次只可以使用一張😌🥢黑松露野菌漢堡 $68朋友係素食者,見到呢到有素食者都食得既漢堡,真係岩晒佢😽👍🏻👍🏻呢款漢堡落左竹炭,所以望落係黑色,老闆話漢堡包係無落糖同豬油,係素漢堡😋個包烘過,食落好香脆😝中間夾左大量洋蔥、野菌,野菌落左黑松露去炒,所以味道特別香濃😍😍食到朋友舔舔脷😜😜🥢招牌手打牛肉漢堡 $68 因為我係芝士控🥰所以加左$8要埋芝士同埋叫左多醬😋雖然好邪惡,但都真係好想食😆醬汁係第一次食嘅味道😋味道好新奇同香濃,係調過味嘅蕃茄香草醬😍超級juicy又惹味😙手打牛肉好厚好大件,肉質爽口結實☺️多汁又鮮嫩🤩🥢一口芝士 (跟餐價+15)細細啖放入口,裡面既芝士仲係熱辣辣😝一口咬落去,內裡嘅芝士即刻好似熔漿咁爆哂出黎🤤超級刺激🥢一口蝦多 (跟餐價+18)蝦多脆卜卜,每人食完一件又想食多件😽係用氣炸爐炸出黎,所以唔會太油膩同邪惡☺️蝦膠

🥢黑松露野菌漢堡 $68

🥢招牌手打牛肉漢堡 $68

🥢一口芝士 (跟餐價+15)

🥢一口蝦多 (跟餐價+18)
蝦多脆卜卜,每人食完一件又想食多件😽係用氣炸爐炸出黎,所以唔會太油膩同邪惡☺️蝦膠爽滑彈牙,呢個都係必叫架🥰🥰!