巴蜀烤全魚(22/9) 星期三 下午3點左右特式:呢間舖專食烤魚,以前係紅磡蕪湖街,之後搬左去九龍城,佢特色係有唔同味既烤魚,總共有十幾款唔同味咁多。食物:四川芽菜味烤魚 - 佢有太多唔同味選擇,但另一半唔係好食得辣,我又唔鍾意食酸味,所以叫比較冇咁辣嘅味道,佢條魚好新鮮,又大條,我叫呢個四川芽菜味,雖然好紅,但事實唔係好辣,但好香好入味,兩個人食晒成條魚啱啱好,都唔洗叫其他野食。火鍋配料 - 其實佢有好多火鍋配料可以揀,食完條烤魚就可以用嚟淥火鍋料,但我當日無叫。飲品 - 有一般汽水/啤酒/王老吉等等環境:餐廳環境ok,比起係紅磡個時間舖舒服同光猛,有8-10張枱,都鬆動闊落,當日平日既紅日下午茶時段都有4-5枱客。服務:服務態度好,問職員每隻唔同味道既烤魚有咩分別,佢又會主動介紹下。價錢:大約350一條烤魚。總結:呢個價錢唔算好平,佢既烤魚都做得好出色,因為始終係烤魚專門店,點都有返一個高既水準,鍾意食烤魚嘅朋友可以一試。
巴蜀烤全魚
(22/9) 星期三 下午3點左右

食物:

飲品 - 有一般汽水/啤酒/王老吉等等

價錢:大約350一條烤魚。

2021-09-22
  • 烤魚