環境以日本風設計,充滿日式文化而且乾淨衛生,抽氣系統通風非常良好,食完唔會一身油煙味,坐位之間寛闊有空間感。2.5個小時任飲任食放題形式,晚市送海鮮拼盤。因為任食放題嘅關係,入座後服務員會自動先來一輪刺身拼盤,肉類拼盤,還有送的海鮮拼盤。刺身上檯時出晒煙視覺上一大享受,除咗海膽外,其他都係任食,唔夠嘅可以再劃紙仔,推介帶子同油甘魚鮮味可口,我同朋友都忍唔住叫多一轉。海鮮拼盤有鮑魚仔、蝦、螺、生蠔及喜之次喜之次燒起後魚皮脆口惹味,肉質嫩滑,鮮味足,螺同埋鮑魚都好爽口。肉類拼盤有和牛西冷、牛胸腹、肉眼、牛肋骨、豚西冷、雞肉腸、雞翼、豬頸肉,以上嘅肉類都係無限追加,另外仲有牛舌、一口牛粒、豚腩片可以劃紙仔叫,選擇夠多,檯上仲有黑胡椒同岩鹽提供,一路燒一路可以調味,提升肉片味道,非常細心。個人推介牛胸腹同豬頸肉,非常惹味可口。飲品選擇超多,有紅酒、白酒、2款清酒、梅酒,柚子酒,花茶,麥啤......等等,都係以自助任飲形式,想飲幾多都無問題,鍾意飲酒嘅話價性比超高。另外有提供和食,烏冬、蔬菜等等。而我地叫咗天婦羅試試,上檯時熱辣辣,新鮮炸起非常脆口唔油膩,亦都係我嘅推介,記得試埋榴槤炸彈,真係

2.5個小時任飲任食放題形式,晚市送海鮮拼盤。

刺身拼盤

海鮮拼盤有鮑魚仔、蝦、螺、生蠔及喜之次
海鮮拼盤

個人推介牛胸腹同豬頸肉,非常惹味可口。
肉類拼盤

另外有提供和食,烏冬、蔬菜等等。

而我地叫咗天婦羅試試,上檯時熱辣辣,新鮮炸起非常脆口唔油膩,亦都係我嘅推介,記得試埋榴槤炸彈,真係好好食。
天婦羅

當日甜品有任食Mövenpick雪糕及Fruttato嘅gelato及Dreyer's雪條,附近仲有一個甜品櫃供應3款甜品

飲多幾轉食多幾轉好易回本,順便讚下當日追加嘅食物都無漏單,服務都不錯,要求換燒烤網都非常快手。
2019-02-25
刺身拼盤