2018-01-26 64 瀏覽
放工諗住見下朋友,就約左去旺角既樓上cafe食個晚餐。朋友介紹依間語命cafe係地鐵站出去,過條馬路就到,非常方便!入到去都差唔多full, 好彩朋友有book位!晚餐主菜選擇唔算太多,但原來可以揀茶餐嘅食物,所以我哋叫咗一個意粉+1個小食。主菜係香蒜虎蝦炒意粉,佢新鮮熱辣而且有好香嘅蒜蓉味,我朋友好中意佢啲蝦已經去左殼唔使自己剝 !而小食我哋揀咗最豐富嘅小食拼盤,可惜嗰日炸蝦賣晒,但個Staff好好人,話其他款式嘅小食都整多啲俾我哋!好欣賞佢個雞翼,炸完入面仲keep到好多汁!配合埋炸蠔同薯條,我哋食唔停口!飲品方面,佢有好多款選擇!我哋諗左好耐,最後加少少錢,叫左特濃朱古力同蜜桃紅茶!蜜桃紅茶好香蜜桃味,唔會太甜!呢度嘅Staff態度好,食物同環境唔錯,但我覺得出菜可以快一點。

主菜係香蒜虎蝦炒意粉,佢新鮮熱辣而且有好香嘅蒜蓉味,
我朋友好中意佢啲蝦已經去左殼唔使自己剝 !

蜜桃紅茶好香蜜桃味,唔會太甜!