2019-02-04 433 瀏覽
哩間西班牙餐廳我已mark低左好耐,但遲遲未約到朋友來試,今次終於有機會。見食評話最好訂位,就係openrice訂座夠放便。入到餐廳都八成滿,好彩訂左位。是晚叫左八樣嘢食,因為無叫飯或主食。我最喜歡鵪鶉腿配黑松露醬,好有驚喜。鵪鶉腿好入味,菇做配菜非常好友人最喜歡燒帶子脆腩肉配粟米醬,粟米醬好濃,不過我就覺得帶子腩肉各一實在太少😂😂鐵板燒蒜蓉辣椒大蝦,我見個個都讚哩款tapas,所以一來我就點了哩個,對我來說味道一般,唔特別出色。牛裡脊肉串, 好淋好豐富蘆筍火腿64度蛋,蘆筍煮得好好火腿正常64度蛋無食鮮蕃茄焗法飽,法飽太硬,一般鮮蕃茄味蕃茄醬味好濃,但肉丸太鹹玉桂條新鮮整起,我其實對玉桂味麻麻,不過哩款甜品我食唔到玉桂味,只覺好甜,唔落朱古力醬已好甜🤪服務同其他食評人講述一樣,那位男店員係一d笑容都無,只會像機器人般落單,反而那位外藉女店員,感覺好些。Happy hour 飲品$65 一送一

鵪鶉腿配黑松露醬

燒帶子脆腩肉配粟米醬

鐵板燒蒜蓉辣椒大蝦

牛裡脊肉串, 好淋好豐富
牛裡脊肉串

蘆筍火腿64度蛋,蘆筍煮得好好火腿正常64度蛋無食
蘆筍火腿64度蛋

鮮蕃茄焗法飽,法飽太硬,一般鮮蕃茄味
鮮蕃茄焗法飽

蕃茄醬味好濃,但肉丸太鹹
蕃茄醬肉丸

玉桂條