康城終於開新嘅餐廳,見到門口排晒長龍梗係要試吓。門口同事首先俾咗餐牌我哋睇一睇,見到門口LED推介嘅嘢食都好正例如有烤鴨、小籠包、宮保蝦球、小羊排、牛肋骨呢啲招牌菜式都好吸引。而且仲有新張優惠、啲相同埋食物都好似好吸引咁,經理同店員嘅服務亦都周到。我哋叫咗一份黃金鴨件,由於我哋五個人所以叫師傅加多左一件,而且配埋魚子醬可以自己控制份量非常用心。呢個部位聽店員介紹就係隻鴨最黃金最好味嘅位置,就好似鴨中拖羅。另外烤鴨亦都香酥而不膩,分量多而且皮脆肉滑。配料方面亦都會配上山楂、哈密瓜、京蔥、蒜蓉、等等配料。另外都點左啲點心,尤其是係佢啲小籠包湯汁非常豐滿,而且皮薄。入口果下真係要小心因為入邊超多湯汁而且又甜又新鮮好味。宮保蝦球嘅秘製醬汁條配得非常好食,而且每粒蝦都大大粒外皮非脆。而且我哋重點左松子魚個造型非常特別尾巴係曉起嘅,比起出邊食嘅松子魚都特別。另外椒鹽鴨㗎亦都非常嘢味好食。另外呢一個一品脆碎香超有驚喜,咬落爽口而且一啖過。整體來講食物有驚喜員工水準亦都訓練有素,舖頭嘅裝修同設計都好靚而且設有室外同埋包廂,應該會喺康城大熱!